Φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα από το «Πλοίο της Ειρήνης»

ΠΛΟΙΟ  ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Ελλάδα: Για την υποδοχή του «Πλοίου της Ειρήνης» σήμερα ( χθες Κυριακη ) το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και για τον φόρο τιμής που θα αποτίσουν ακτιβιστές του Πλοίου στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μίλησε στο Κόκκινο ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Σήμερα (χθες Κυριακη ) στις 10 το πρωί έφτασε στον Πειραιά το «Πλοίο της Ειρήνης», που πραγματοποιεί τον γύρο της Γης για έναν κόσμο ειρήνης χωρίς πυρηνικά όπλα και φέτος μαζί με ακτιβιστές θα αποτίσ φόρο τιμής στον Παύλο Φύσσα.

Το Πλοίο πραγματοποιεί τον γύρο της γης για έναν κόσμο ειρήνης, χωρίς πυρηνικά όπλα, με 1400 επιβάτες από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και πολιτών της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, καθώς και Ιάπωνες ακτιβιστές που πραγματοποιούν διεθνή εκστρατεία για την υπεράσπιση του άρθρου 9 του Ιαπωνικού Συντάγματος που προβλέπει την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της χώρας.

Φέτος, οι ακτιβιστές που ταξιδεύουν με το Πλοίο, μετά από πρόταση του Γιώργου Γαβρίλη, θα επισκεφθούν τον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Μεταξύ των επιβατών, είναι πολίτες της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι καθώς και Ιάπωνες ακτιβιστές που πραγματοποιούν διεθνή εκστρατεία για την υπεράσπιση του άρθρου 9 του Ιαπωνικού Συντάγματος που προβλέπει την πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της χώρας.
© stokokkino.gr | 7 Σεπτεμβρίου 2014

Advertisements