Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού : Σαββατο 22 Μαρτιου

Η ομοσπονδία τους (ΠΟΕ – ΟΤΑ), μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και τους Κοινωνικούς φορείς στις 22 Μάρτη.

Έχοντας δείξει δείγματα γραφής με έκδοση αντιφασιστικού υλικού, η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια αναφέροντας τα εξής:

«Δίνουμε μαζικό και δυναμικό παρόν στα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα που διοργανώνονται από τα Συνδικάτα και Κοινωνικούς φορείς το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014.

Στην Αθήνα στην Πλατεία Ομόνοιας, στις 2.00 το μεσημέρι.Πορεια στη Βουλη και συναυλια στις 16:00  στην Πλ.Συνταγματος.

Υψώνουμε και εμείς τη φωνή μας ενάντια στην απειλή πισωγυρίσματος της Ευρώπης στις πιο σκοτεινές ημέρες του μεσοπολέμου όταν οι Ναζί του Χίτλερ και οι φασίστες του Μουσολίνι έστησαν τα Άουσβιτς και έσερναν τους Λαούς στην ανθρωποσφαγή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σήμερα, οι ντόπιοι φασίστες και Νεοναζί (Χρυσή Αυγή) και οι ομογάλακτοί τους σε όλη την Ευρώπη στήνουν τη «μαύρη διεθνή» ημέρα του φασισμού μπροστά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και επιχειρούν να προβάλλουν το φόβο, το μίσος κατά των μεταναστών, το ρατσισμό.

Τώρα είναι η ώρα να τους απομονώσουμε οριστικά και να σταματήσουμε τον τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν σε κάθε γειτονιά. Το συνδικαλιστικό κίνημα συνεχίζει να στηρίζει και να παλεύει ενωμένο, χωρίς διακρίσεις ντόπιων και μεταναστών για ένα καλύτερο κόσμο που θα χωράμε όλοι, ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία και εθνικότητα».

Advertisements