Η Λαϊκή Συνέλευση Πλάκας, Μακρυγιάννη, Κουκάκι 20/02/2012

Η συνέλευση Πλάκας, Μακρυγιάννη, Κουκάκι αποφάσισε ότι:
1. θα γίνει την Τρίτη 28/02/2012, στις 18:00 στον Μικρόκοσμο αντί την Δευτέρα 27/02/2012.
2. Συζητήθηκε το θέμα του χώρου και ενημερώθηκε για τις κίνησεις.
3. Στην συνέλευση κατατέθηκαν οι παρακάτω προτάσεις:
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.
2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ(ΡΑΠΤΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑ.) ΔΙΑΔΟΣΗ ΓΝΩΣΗΣ=ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
3. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ (ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΚΑ). Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
4. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ. ΟΧΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΧ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.
5. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Κ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.
6. ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΑΕΔ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
7. ΓΡΑΦΕΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΑΔΙΚΑ
8. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
9. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
10. ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΛ. ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ WHAT’S UP CU K WIND ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
11. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΟ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ, ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η XARISETO.GR ΚΤΛ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ
12. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΥΠΑΡΞΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΤΛ.
13. ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΠΟΡΩΝ ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ, ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΤΛ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
14. Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ

Advertisements